Сякаш чакаме лятото, за да осъществим най-дръзките си, смели идеи, не

...
Сякаш чакаме лятото, за да осъществим най-дръзките си, смели идеи, не
Коментари Харесай

Бюти тренд: Прасковени нюанси в косите

Сякаш чакаме лятото, с цел да изпълним най-дръзките си, смели хрумвания, освен за пътешествия и ваканции, само че и що се отнася до външния ни тип. Точно по тази причина – и в грима, и в модата, се завърна измежду топ трендовете за този сезон. Виждаме още едно негово проявяване в косите, и по-точно в свежите прасковени нюанси, за които няма по-подходящ миг от в този момент, с цел да освежат лятната ни визия.

Откриваме ги някъде сред по този начин наречения цвят сьомга, розовите и оранжеви тонове и пантонът на годината –, с цел да ги добавим в must have листата с измененията, които желаеме да създадем в прическата си. Още повече че прасковените нюанси могат да бъдат реализирани и при русокоските, и при брюнетките, а при червенокосите прибавя ободрителен и трептящ звук, който е по-светъл и прелестен.



Със сигурност, в случай че сте с руса, ще бъде по-лесно да получите този цвят, поради светлата и обезцветена основа. Още повече, че в може да се употребява единствено за матиране, като резултатът ще е краткотраен (за не повече от десетина дни) и по този начин ще „ оцветите “ единствено интервала на лятната си почивка. Разбира се, може да се употребява и багра за по-дълготраен и кондензиран колорит.



При тъмнокосите девойки обаче ще е малко по-трудно, тъй като ще е належащо първо обезцветяване, с цел да се реализира неонов резултат, и в случай че не желаете да боядисвате цялата коса, можете да освежите единствено краищата.

Могат да се употребяват и няколко разнообразни, само че близки нюанси, сред които и розово, за да се получи една страхотна палитра върху  ви, която сигурно ще направи летния стайлинг още по-открояващ се!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР